Verzamelplaats lessen "Centrum Station Office de Tourisme - Lauzière"

Primaire verzamelplaats onderaan ons hoofdkantoor (immeuble Lauzière 50m achter  het VVV-kantoor 'Office de Tourisme': alle ski- en snowboardlessen worden hier het gehele seizoen gegeven, net als de Piou-piou lessen. De verzamelplaats voor de snowboardlessen bevindt zich voor de ingang van het VVV-kantoor 'Office de Tourisme' bij het grote bord met de plattegrond van het skigebied (pistekaartje).

Verzamelplaats "Télésiège Marquis"

Secundaire verzamelplaats in de wijk 'Les Longes' Hameau de St François, Le Village Gaulois (Goelia), le Rond point des Pistes en St François 1450m (Res Odésia, VVF Auberge Ensoleillée, les Airelles, Gentianes). Voor St François 1450m, toegang via de stoeltjeslift des Clochettes, bij uitstappen naar links en via de groene piste komt u op 500m bij de stoeltkeslift Marquis uit. Verzamelplaats voor de lessen met niveau 1e ster tot 3e ster. De stoeltjeslift des Clochettes opent om 8:40 uur, waardoor u om 9:00 uur op de verzamelplaats bij de stoeltjeslift TS Marquis kunt zijn.  Bij minder dan 5 deelnemers per niveau, worden de lessen in het centrum van het gebied / verzamelplaats Lauzière gegeven. 

Verzamelplaats "Télésiège Mollaret"

Secundaire verzamelplaats (400m verder dan de primaire verzamelplaats Lauzière gelegen) voor mensen logerende in  les résidences 4 Vallées (Goelia), Frène, Sorbier, Roc Rouge, Grand Pic, Grand Mas, Flachère, alsook Perelle en Balcons du Soleil.

Voor de kinder niveau's: ourson tot 3e ster, ochtendlessen om 9 uur (duur 2,5 uur) tijdens de kerstvakantie en de Franse voorjaarsvakantie van 5 februari tot 3 maart 2017. Tijdens deze laatste periode ook lessen in de middag van 13:15 tot 15:15 uur. Van 5 tot 11 maart 2017 van 9 - 11:30 uur voor de niveau's ourson , flocon en 1e ster (bij minimum 5 deelnemers per niveau).

Bij minder dan 5 deelnemers per niveau, worden de lessen in het centrum van het gebied / verzamelplaats Lauzière gegeven.

La Maison des Enfants

Hier verzamelen alle kinderclubs (Lutins, Marmottes en Cabris, van 3 maanden tot 12 jaar oud, het gehele seizoen) en deze kinderopvang bevindt zich bij het VVV-kantoor 'Office de Tourisme' op 1650m in het centrum van het gebied met de ingang aan de noordzijde van het VVV-kantoor, aan de kant van de winkels. Grote ruimtes van 800m2 op 2 verdiepingen, speciaal ingerichte ruimtes met vele mogelijheden om binnen te spelen. Kinderen kunnen spelen en zich ontspannen met de vele en diverse activiteiten en spellen.